i Mammaliv, Vardag

Onsdag

Har en del idéer på inlägg till bloggen men tiden räcker inte riktigt hela vägen. Men har iallafall lite planer på inlägg som inte bara handlar om vad jag och barnen gör om dagarna för tänker att lite variation kanske kan vara kul för er som ändå är här och läser om dagarna. 

Men som sagt; tiden springer iväg. Idag var J med mig på ett styrelsemöte (är ju föräldraledig men vill hålla mig lite uppdaterad när det funkar med att K är på förskolan och dessutom var det jättekul att träffa kollegorna en liten stund). 

Efter det blev det lite bråttom att hämta K för att sedan stanna till på öppna förskolan på väg hem. K fick lite extra lek och sångstund och jag fick träffa några vuxna att prata med. På vägen hem somnade både K och J så nu är maten lagad och hemmet lite uppröjt. 

Bilder var däremot svårt att ta under dagen. Hur gör man det med ett barn ständigt på armen och oftast ett annat barn att jaga? Något mobilfoto här och där kan jag ta men att ta upp riktiga kameran för att fånga ögonblicken är lite svårare. 


Igår knäppte jag iallafall denna mobilbild. Jag röjde och rensade lite i K:s rum när han var på förskolan och han verkade nöjd för vi lekte ganska länge där när han kommit hem. Annars hänger vi ju mest i vardagsrummet. 

K har börjat sova lite oroligt några nätter i rad så jag tänkte att om rummet blir lite roligare och han är där mer och leker kanske det känns bättre på natten. Vi handlade en liten nattlampan också som han verkade gilla. 

Men nu vaknade lilla J så åter till vardagen och snart dags för middag! 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Inskolning på förskola

Skrivet den 8 september, 2015

Fredagsmaten

Skrivet den 1 oktober, 2016

K ~ 16 månader

Skrivet den 17 oktober, 2015

Föregående inläggHelgen
Nästa inläggFredag med lek och mat

Bli först att kommentera!

Kommentera