i Mammaliv, Vardag

Febern fortsätter

Det är inte ofta K somnar i mitt knä. Dels så somnar han nästan bara i vagnen eller bilen och dessutom brukar min famn vara upptagen av lilla J större delen av dygnet.

Men nu med feber så somnar han i soffan och just idag sover J i vagnen så K kröp upp i mitt knä. Lite mysigt även om jag mest tycker synd om honom när han är så varm och trött.

Natten var inget vidare. Han hade 40 graders feber igen och låg och gnällde i sängen. T la sig till slut med honom i soffan eftersom jag inte kunde lämna J. Men han hade ändå svårt att komma till ro och ville gå upp vid 8 som vanligt. Så sömnen för oss alla har varit lite dålig. Nu är T på jobbet och har massor att göra idag och jag får vara hemma med barnen och försöka ta det så lugnt det bara går. Vi håller alla tummar att febern släpper snart.

Men nu vaknar J i vagnen så får försöka lägga K tillrätta i soffan.

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Förlossningsberättelse med Storebror

Skrivet den 10 juni, 2017

2 januari

Skrivet den 2 januari, 2017

Utflykt till Trädgårdsföreningen

Skrivet den 4 mars, 2017

Föregående inläggTacos till middag
Nästa inläggLördagen i bilder 

3 Kommentarer

 1. Evanessè
  11 månader ago

  Hej,

  Oj är det förkylning hos er också? Jag har precis fått ställa in eventet imorgon då jag börjar känna mig dålig, och även om jag gärna hade hållt på det (i hopp om att må bättre tills imon) kändes det ändå bättre att meddela Johanna nu så att någon annan kunde ta min plats. Men jag som sett framemot det här.

  Du får ta mycket kort för mig 🙂
  Kram

  Reply
  1. Jenny
   11 månader ago

   Åh nej!! Vad tråkigt att höra. Såg ju fram emot att få träffa dig imorn ju. Ja, det är förkylning här med… O barnen får ju så mycket högre feber men idag har han nog varit feberfri men trött så hoppas han mår ännu bättre imorn (men han får ändå stanna hemma med farmor imorn). Ska försöka ta bilder för fullt 😉

   Reply
 2. Evanesse
  11 månader ago

  Ja detsamma, det hade verkligen varit jätteroligt. Gaaah vad sur jag blir, haha. Men men. Vi kan väl träffas ändå? 🙂

  Krya på K!
  Kram

  Reply

Kommentera