i Mammaliv, Vardag

Lördagen i bilder 


Vi startade lördagen med varsin kopp kaffe. (Jag kan ha tjuvstartat lite innan med frukost innan T kom upp). Efter kaffet vandrade vi lite genom stan. Bland annat stannade vi till på nyöppnade the Bourbon rose där det bjöds på bubbel och de hade så fina inredningssaker och vackra blommor. 

Efter lite mer promenerande blev det matpaus med pork buns från en food truck på Magasinsgatan.

Med påfylld energi så gick vi lite bland de vackra höstfärgerna längs med kanalen.


Sedan gick vi hem och pysslade lite innan vi skulle till en födelsedagsfest. Men där höll jag koll på barn och hälsade på massa människor så därifrån finns inte en endaste bild. Vi var hemma igen vid åtta och ganska trötta efter en fin lördag.

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

J fyra veckor

Skrivet den 2 juni, 2016

Måndag med lite gnäll 

Skrivet den 27 juni, 2016

J fyra månader

Skrivet den 7 september, 2016

Föregående inläggFebern fortsätter
Nästa inläggBloggevent i söndags

7 Kommentarer

 1. Maja Hurtigh
  12 månader ago

  Jenny, vad roligt det var att träffa dig på eventet idag! ? Vi får se om dom små ska klä ut sig på tisdag ? Jag kanske får skicka med en dräkt till E ifall att…

  Reply
  1. Jenny
   12 månader ago

   Ja, var superkul! Den förra förskolan vi gick på uppdaterade mycket bättre via Hjärntorget men detta såg jag på anslagstavlan på K:s avd. i onsdags. Så var ju ingen lång framförhållning…

   Reply
  2. Jenny
   12 månader ago

   Fast nu såg jag att det hade kommit info via Hjärntorget också. Kanske står nått från er avdelning där också?

   Reply
 2. Evanessè
  12 månader ago

  Hur hade ni det igår? 🙂 Är så nyfiken!

  Reply
  1. Jenny
   12 månader ago

   Det var jättefint ordnat o lagom mycket folk för att kunna mingla o prata. Tyvärr vägrar två små barn att sova idag så får se när jag får ihop ett inlägg ;p

   Reply
 3. My Carlsson
  12 månader ago

  Härlig blogg du har, måste läsa ikapp lite jag också känner jag!
  Hoppas du får en bra måndag och skön start på veckan 🙂

  Reply
  1. Jenny
   12 månader ago

   Tacktack! Har det bra än så länge men barnen vägrar sova så ett inlägg om gårdagen lär ta ett tag att få upp 😉

   Reply

Kommentera