i Mammaliv, Vardag

Mormor på besök

Igår kom barnens mormor hit för att stanna några dagar. Hennes plan var att hjälpa till lite med barnen, lämna och hämta K på förskolan någon dag och så där. 

Jag och barnen tog spårvagnen för att möta henne vid tåget i går vid lunch. K somnade på vägen hem men sen när han vaknade var han fortfarande jättetrött och han somnade om i soffan. Och han var jättevarm 🙁 

Stackaren fick hög feber och kräktes av den under kvällen. Så hemskt när barn är sjuka. Men det är bara vila som hjälper och han fick sova i soffan med mormor inatt. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Lär känna mig

Skrivet den 3 september, 2015

Omplantering 

Skrivet den 22 augusti, 2016

Godis

Skrivet den 4 februari, 2016

Föregående inläggFörsta tanden
Nästa inläggJ fem månader 

Bli först att kommentera!

Kommentera