i Mammaliv, Vardag

Torsdag 

I tisdags åkte K:s farmor, farfar och farbror hem. Hans farmor har varit här sedan J föddes och varit till jättestor hjälp. Framförallt med att ta K på nätterna och ge honom massor med uppmärksamhet på dagarna. Det var därför lite nervöst när vi nu skulle klara tvåbarnslivet själva. 

Än så länge har det gått bra. K vaknar till någon/några gånger på nätterna men efter blöjbyte och lite mjölk somnar han om och har sovit till ca 7. 

Lämningen och hämtningen på förskolan har också gått bra. Han har varit lite ledsen två av dagarna precis när jag ska gå men det har gått över fort. J har fått hänga med i sjalen eller varit kvar hemma med T. 

Jag och T har sedan tagit en kopp kaffe på café innan han åkt till jobbet och jag har sedan gjort saker hemma som är svåra att göra när K är med. 
Nu får vi se hur det går under fredag-måndag då K är hemma från förskolan. 

När jag hämtat K så vill han gå själv hem och det tar sin tid eftersom han vill stanna och titta och fråga om allt. Det ligger också en lekplats på vägen hem som vi stannar till vid. Idag tog vägen hem 1,5 timme. Men det är skönt att inte ha någon brådska och idag var det dessutom fint väder. Jag fick amma J i lekplatsen men det gick bra då vi var själva på lekplatsen och K kunde leka lite på egen hand.

När vi kom hem fortsatte J att sova i vagnen så jag och K kunde dammsuga, måla med hans nya färger som han fick av mig och T i födelsedagspresent och sedan leka länge med hans bilar. 

Nu tittar K på TV en stund och jag väntar på att J ska vakna och vara hungrig. När T kommer hem blir det tacos och antagligen film eller serier i tv-soffan en stund. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

K ~ 18 månader

Skrivet den 11 december, 2015

Lär sig att sätta sig upp och klappa händerna

Skrivet den 14 februari, 2017

J fyra veckor

Skrivet den 2 juni, 2016

Föregående inläggGårdagen i bilder 
Nästa inläggGod morgon 

Bli först att kommentera!

Kommentera