i Mammaliv, Vardag

Stadsbiblioteket med barnen

Stadsbiblioteket

I slutet på förra veckan så var vi två dagar i rad på Stadsbiblioteket. De har en så bra barnhörna för de små barnen. Där kan de leka och springa runt och samtidigt finns det massor av lockande böcker lätt tillgängliga. Storebror har äntligen börjat gilla att sitta ner och lyssna på korta berättelser så han hämtar böcker som jag läser, tar ett litet varv runt omgivningarna och kommer sedan tillbaka med en ny bok. Lillasyster blir allt mer rörlig men sitter ibland stilla bredvid oss medan vi läser. I alla fall en stund!

Stadsbiblioteket är ett perfekt utflyktsställe när inte riktigt vårvädret kommit igång. Nu känns det dessutom som om de värsta vintersmittorna börjat lugna sig. Det innebär att vi vågar oss ut på utflykter igen.

Stadsbiblioteket

Storebror står i kassan och Lillasyster får handla.

Stadsbiblioteket

Klart man måste provsmaka på sina egna varor och Lillasyster gillade tydligen boken. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

18 månader

Lillasyster 18 månader

Skrivet den 9 november, 2017

9 månader utanför magen 

Skrivet den 5 februari, 2017

Värme

Skrivet den 3 juni, 2016

Föregående inläggMexikansk födelsedagsfest
Nästa inläggFödelsedag

Bli först att kommentera!

Kommentera