i Barnen, Lillasyster - första året, Mammaliv, Vardag

J tre veckor 

Idag är lilla J tre veckor gammal. Barnmorskan från BVC var här på hembesök för vägning och kontroll. 

3790 g stannade vågen på idag så hon har gått upp 330 g på en vecka. 

Annars såg allt annat också bra ut. Naveln läker fint och hennes öga som rann lite i början är nu bra igen. 


Hela familjen har mer eller mindre hosta och J har varit lite snuvig de två senaste nätterna men är ändå nöjd för det mesta. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Rädda eftermiddagen med ett magiskt bad

Skrivet den 11 januari, 2018

bebisar och salt

Bebisar och salt

Skrivet den 6 februari, 2017

Godis

Skrivet den 4 februari, 2016

Föregående inläggBakning 
Nästa inläggUggla

Bli först att kommentera!

Kommentera