i Barnen, Lillasyster - första året, Mammaliv, Vardag

Torsdag och BVC 

Dags för lite mellanmål! Jag och lilla J kom precis hem från dagens BVC -besök och det är en timme kvar innan K ska hämtas från förskolan.

Dagens BVC-besök var för att J skulle få sitt 5-månadersvaccin. Vi sköt ju upp det förra veckan då hon var lite småförkyld. Idag gick det bra. Lite gråt såklart men det gick snabbt över och nu sover hon. Håller tummarna att hon slipper biverkningar även denna gång. J vägdes också och hon hade gått upp ytterligare 160 g sedan förra veckan. Men efter 6 månader brukar kurvan plana ut så hon kommer antagligen inte fortsätta öka i detta tempo så länge till.

Igår var vi på öppna förskolan efter att jag hämtade K. De har öppet på onsdagseftermiddagarna och det är många från hans förskola som är där och en del små bebisar i J:s ålder också. Så nu är frågan vad vi ska hitta på denna eftermiddag. Kanske blir biblioteket en sväng innan det är dags för middagslagningen.

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Vardag

Skrivet den 14 september, 2016

J fem månader 

Skrivet den 6 oktober, 2016

Föregående inläggNya gamla datorn
Nästa inläggFavoriter

Bli först att kommentera!

Kommentera