i Mammaliv, Vardag

Favoriter


J håller fortfarande fast i sina giraff-favoriter som också är några av de första leksakerna som hon fick. Hon har ju redan fått sina första två tänder och då är ju dessa bitleksaker säkert extra bra att tugga på.

Jag har lagt undan en hel del av K:s bebisleksaker men nu är det nog dags att plocka fram dem igen för hon blir mer och mer intresserad av att hålla, skaka och bita i saker och hon börjat dessutom bli så pass stor att hon behöver lite underhållning.

När hon inte har saker, fingrar eller tår (!) i munnen så har hon börjat göra pruttljud och blåsa massor med bubblor. Så gulligt!

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Första stegen

Skrivet den 25 april, 2017

Utflykt till Trädgårdsföreningen

Skrivet den 4 mars, 2017

Bebisprylar

Skrivet den 21 december, 2015

Föregående inläggTorsdag och BVC 
Nästa inläggPelargon som vägrar hösten 

4 Kommentarer

 1. Jessica
  1 år ago

  Gullunge <3 Längtar efter att träffa henne och Kasper och dig såklart 🙂 <3

  Reply
  1. Jenny
   1 år ago

   Och vi längtar efter moster Jessie 🙂 ❤️

   Reply
  1. Jenny
   1 år ago

   Tycker jag med 😉

   Reply

Kommentera