i Mammaliv, Vardag

Gunga, gunga, gunga

Antar att de flesta barn älskar att gunga och aldrig blir klara. Om jag frågar K vad han vill göra blir ofta svaret ”gynga” iallafall. 

Idag gick jag på stan med K och J för att byta presenter som var i fel storlek. Båda barnen sov så det gick väldigt smidigt. Men när K vaknade så ville jag passa på att vara ute lite mer när det var fint väder och han ville såklart gunga. Vi gick till Trädgårdsföreningen eftersom det passade bra på vägen hem och han kunde dessutom få gå fritt inne i parken så vi fick en liten upptäcktsfärd på köpet med fontäner, golfbilar och annat spännande. 


Lilla J är så nöjd och sover hur bra som helst i vagnen så jag kunde ägna mig åt K hela tiden ute. 

Efter middag hemma med T så skulle han ut med några vänner. Han ville att jag och barnen skulle titta förbi. Det är ju måndag och folktomt så det passade bra och vi fick dessutom vara i deras VIP-rum med TV-spel så K hade kul och vi störde ingen. 


Efter en stund slog dock tröttheten till för K och vi vandrade hemåt och nattningen med två barn gick bra. Börjar få in lite vana nu så livet med två barn flyter på fint. Men är så klart medveten om att J kommer att bli mer och mer vaken på dagarna så det är bara att ta dagarna som de kommer och försöka anpassa sig så gott det går 🙂

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

På gården

Skrivet den 9 september, 2016

Måndag med lite gnäll 

Skrivet den 27 juni, 2016

Stadsbiblioteket med barnen

Skrivet den 15 mars, 2017

Föregående inläggFrågor och svar
Nästa inläggJ två månader

Bli först att kommentera!

Kommentera