i Mammaliv, Vardag

Frågor och svar

Eftersom det verkar vara en del nya läsare på bloggen (jättekul!!) så tänkte jag att jag svarar på en blogglista som jag kopierat nån gång för länge sedan (så jag minns tyvärr inte från vilken blogg jag lånat den). Då kan ni få veta lite mer om mig och om du undrar något mer eller vill att jag ska skriva om något särskilt här i bloggen så lämna gärna en kommentar! 

Här är jag och lilla J, född i maj 2016 (på bilden är hon 4 veckor gammal på sitt första event den varmaste dagen än så länge denna sommaren) 
Och här är jag med K, född i juni 2014. Bilden togs nu i midsommarhelgen av min sambo som är den riktiga fotografen i hemmet. 

Hur lång är du?

– 184 cm 

Stjärntecken?

– Vädur. 

När stiger du upp på vardagar?

– Vardagar och helger är ingen skillnad när det gäller uppstigningstid numera. Det är lille K som bestämmer när det är morgon men oftast är det någon gång mellan 7-8. 

Och på helgen?
Se svaret ovan 🙂

Vad var det senaste du drack?
– Vatten. Dricker mer än vanligt nu när jag ammar och försöker att dricka mycket vatten men ibland blir det kaffe eller juice som slinker ner. 

Vilken färg har din tandborste?
–Just nu har jag en blå barntandborste. K fick nämligen tag i min förra under bilresan hem från Blekinge och tuggade på den. Hans nöjdhet var värd det men när jag skulle ta en ny tandborste hemma så fanns bara barntandborstar. 

Vad lyssnar du på precis just nu?
– Musik till något Youtube-klipp om lastbilar/brandbilar/grävskopor varvat med frågan ”Mamma vad är det (va ä dä?)”  

Ditt favoritcitat?
– Har nog inget. 

Vem pratade du med senast?
– K eftersom vi är de enda som varit vakna de senaste timmarna. 

Vad är det senaste du köpte?
– Mat och blöjor. Men om frågan handlar mer om köp till mig så var det ett par mjuka byxor och ett linne på HM. 

Dessa byxor var det. Jättemjuka och sköna. 

Vad står det i det senaste smset du skickade?
Ett sms till min mamma om att K inte sovit så mycket på dagarna senaste veckan (jättetråkigt sms, jag vet…) 

Vad ska du göra i helgen?
– Oj. Det är måndag idag och vi har inte planerat något till nästa helg vad jag vet. 

Vad kan hålla dig vaken om nätterna?
–barnen! Men även att planera vad jag ska/måste komma ihåg att göra nästa dag. 

Vad ska du göra när du skrivit klart detta blogginlägg?
– Skrev början på listan i morse och avslutar nu på kvällen så jag ska strax gå och lägga mig. Väntar på att T ska komma hem och har nyss lagt K och J sover hon också. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

amerikanska_pannkakor

Veckan som gått – vecka 49

Skrivet den 12 december, 2017

Veckan som gått – vecka 50

Skrivet den 20 december, 2017

gravidlistan

Gravidlistan

Skrivet den 25 maj, 2017

Föregående inläggLördag och rosé 
Nästa inläggGunga, gunga, gunga