i Mammaliv, Vardag

Lördag och rosé 

Ett glas rosé (eller ett halvt) blev det i soffan ikväll innan T skulle ut en sväng och jag krypa ner i sängen. ( Om det är någon som skulle fundera på kombinationen alkohol och amning så hänvisar jag till professor Agnes Wold. Ett exempel på artikel hittas här)

Annars har vi tillbringat en stor del av lördagen i bilen. Hela familjen åkte ner till Helsingborg för att titta på ett MC-event. Tyvärr var vädret inte det roligaste; grått och blåsigt, men det var fint att tillbringa dagen ihop. Lille K hade dessutom världens tur och fick provsitta i en brandbil! Brandbilar är nämligen storfavorit just nu då han till exempel vill att varje godnatt-saga ska handla om brandbilar och hans leksaksbilar släcker bränder dagarna i ända. 

Förutom att få hålla i ratten och sitta själv i förarsätet så blinkade brandbilen med alla lampor när den åkte iväg och brandmännen vinkade till honom. Vilken lycka! 🙂

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Amningsnapp

Skrivet den 26 januari, 2017

Onsdag

Skrivet den 6 april, 2016

Trött dag 

Skrivet den 13 maj, 2016

Föregående inläggRegn och lek 
Nästa inläggFrågor och svar

2 Kommentarer

 1. Fia
  1 år ago

  Åh vad jag kan längta efter ett glas vin nu under graviditeten! Supa till kan vänta, men att sitta och smutta på det där glaset! Men men, inte långt kvar nu 😛

  Reply
  1. Jenny
   1 år ago

   Ja, jag har haft samma sug under mina graviditeter. Båda var samma tid på året så i slutet öppnade alla uteserveringar och det såg så gott ut. Därför mina systrar gav mig flaskan i present när lillan var född 😉 Men tyvärr såg det godare ut än det var för ett glas räcker gott o väl när man är trött 😉

   Reply

Kommentera