i Mammaliv, Vardag

Regn och lek 


Eftersom K är ledig från förskolan på fredagar så styrde vi upp en liten lekdate med en annan mamma som har en son i K:s ålder. Mellan regnskurarna så var gick vi till lekparken med varsin medköpt kaffe. 

K imponerade på mig med att låna ut sina två kära bilar till sin kompis och han fick låna andra bilar i utbyte. Hade inte gått för några månader sedan! 

K fick givetvis gunga också och efter en stund höll han nästan på att somna av gungandet. Men det blev lite mer billekar innan regnet började igen. Två timmar i parken blev det och lilla J sov gott hela tiden i friska luften. 

K har inte sovit (än) så vi får se hur han orkar med resten av dagen. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Skrivet den 16 november, 2016

Lär känna mig

Skrivet den 3 september, 2015

Lista

Skrivet den 4 november, 2015

Föregående inläggEn vanlig dag
Nästa inläggLördag och rosé 

2 Kommentarer

 1. Soon-Im Martinsson
  1 år ago

  Regn eller inte, ser att K har sin solglasögon på sig!! Han är redo för riktig sol värme hos sin Jumma ❤️❤️

  Reply
  1. Jenny
   1 år ago

   Han är envis med att välja kläder och accessoarer själv 🙂

   Reply

Kommentera