i Mammaliv, Vardag

Tisdag 


Helgen var väldigt lugn men vi tog oss ut till lekplatsen på söndagen. Annars var vi hemma på gården och en sväng på stan bara. 

K är farlig på lekplatsen nu. Han har lärt sig att klättra allra högst upp i klätterställningen men jag litar inte riktigt på att han kan klättra ner på ett säkert sätt. 


Igår var vi hos en kompis och K fick leka lite med hennes son som är i samma ålder. Fullt ös några timmar och sedan när han skulle sova middag gick vi till T:s kontor och åt lunch där. 

Idag är K på förskolan och jag och J har varit på sjukhuset för att jag skulle göra mammografi. Inget allvarligt utan bara en koll efter att jag fick en knöl efter den senaste mjölkstockningen. Sjuksköterskorna tog så väl hand om lilla J under tiden så det gick jättesmidigt att ha med henne. 

Men nu är det dags att hämta K och sedan får vi se vad vi gör mer idag. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Gårdagen i bilder 

Skrivet den 16 juni, 2016

Vardag

Skrivet den 14 september, 2016

Jag och min syster 

Skrivet den 16 november, 2015

Föregående inläggGlasnudlar med grönsaker
Nästa inläggSolig onsdag

Bli först att kommentera!

Kommentera