i Mammaliv, Vardag

Höstväder


Igår var det regnigt och blåsigt. Jag skulle egentligen träffat en kompis och hängt ute med barnen men vi sköt upp det då det ska bli finare igen i den kommande veckan. 

För att fördriva söndagen så bestämde vi att vi skulle åka och handla på en större mataffär en bit hemifrån (det spännande småbarnslivet!). Vi började dock på Mediamarkt och efter en timme där var alla hungriga så vi åkte till en kinabuffé. 

Efter den var lilla J också hungrig och jag gjorde ett halvlyckat försök att amma henne på en bänk. Hon är så nyfiken nu så ätandet är inte så spännande om det finns annat runt omkring. 

Vi gick lite i affärer och K började tröttna och J var fortfarande hungrig så T fick gå kvar i affären medan jag återvände till en bänk för ett nytt försök men det slutade med att jag fick sitta och sjunga sånger för att hålla alla nöjda. 


En bild i hissen innan vi gav oss ut. 

Vi åkte hem efter tre timmar och utan att ha varit på mataffären. 😉 Efter lite lek på gården så blev det en väldigt enkel middag. Jag stekte plättar och T gjorde i ordning varma mackor. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Matlagning 

Skrivet den 12 september, 2016

Gårdagen i bilder 

Skrivet den 16 juni, 2016

Barn och sömn

Skrivet den 3 september, 2016

Föregående inläggLördag 
Nästa inläggMatlagning 

Bli först att kommentera!

Kommentera