i Mammaliv, Vardag

Lördag 


Liljor och dekorationer från festligheterna förra helgen är fortfarande kvar. I morse vaknade K halv 7 och jag tog upp honom till stora sängen för att försöka vila lite med hjälp av min mobil som muta. Men J vaknade glad av storebrors röst så vi låg vakna ganska länge allihop. 

Sedan blev det lördagsfrukost på caféet. Det var länge sedan sist och väldigt gott även om K fick lite mycket spring i benen mot slutet. Efter att vi fått mat i magen följde vi med T till lite olika affärer. K somnade i bilen så det var mest T som besökte affärerna men det var helt ok för mig och min trötthet. 

Nu är vi hemma igen och har ätit lite lunch och T har åkt för att få lite jobb gjort. Solen skiner ute så får se om jag hittar energi för att ta oss ut en sväng till. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggPå gården
Nästa inläggHöstväder

Bli först att kommentera!

Kommentera