i Mammaliv, Vardag

Hemmafix

Imorse åkte K iväg på äventyr med sin farmor till Stockholm. De kommer hem igen imorgon och det är första gången han är iväg utan varken mig eller T. 

Jag har varit iväg med J på BVC och på banken på förmiddagen och sedan har jag ammat, ammat, ammat, diskat, tvättat en tvätt, dammsugit, våttorkat golven, vattnat blommorna och ammat lite till. 

Vet inte om det är J som är mycket lugnare än K eller om man är van nu som andragångsförälder (säkert en kombination) men när K var så här liten hann jag knappt byta kläder  och få i mig mat på en dag. 

T är iväg och jobbar så vi får se vad vi hittar på sen när han kommer hem. Det är så varmt i lägenheten och det är varmt ute också men där fläktar det iallafall. 


Vår stora lilla K som åkte sparkcykel för första gången härom veckan. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Lillasyster 8 månader 

Skrivet den 8 januari, 2017

Höstig måndag 

Skrivet den 24 oktober, 2016

En annorlunda fredag 

Skrivet den 8 november, 2016

Föregående inläggJ fyra veckor
Nästa inläggSophie la Girafe

Bli först att kommentera!

Kommentera