i Mammaliv, Tips, Vardag

Sophie la Girafe

I tisdags var två vänner från en styrelse jag är med i hemma hos oss för att träffa lilla J. De hade med sig en present som var en bitring från Sophie la Girafe. Har hört att de ska vara väldigt populära hos många barn så jag hoppas den ska komma till glädje lite senare. K fick sina första tänder vid 4 månader men eftersom jag ammar J håller jag tummarna för att hennes tänder kommer lite senare 😉

Det var iallafall ett väldigt trevligt besök och vi hann prata ifatt över lite fika och kaffe. Det var ju några månader sedan vi sågs. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggHemmafix
Nästa inläggVärme

Bli först att kommentera!

Kommentera