i Mammaliv, Vardag

Värme

Idag är det riktigt varmt här i Göteborg (som det även varit de senaste dagarna). Mina föräldrar och systrar kommer imorgon så jag var tvungen att ge mig ut för att handla lite mat. 

Jag älskar värmen men oron för att J ska bli för varm tar bort en stor del av njutningen. Hon får vara väldigt tunnklädd i vagnen (kortärmad tunn body) och en tunn filt som skydd mot solen. Jag försöker gå i skuggan samt inte täcka över vagnen men varmt är det ju ändå. 

Vi tog oss iallafall till affären och syskonvagnen har en stor korg under sitsarna där massa varor fick plats. Eftersom K inte är hemma ännu kunde jag även använda den platsen till en påse. 


Lunchen imorgon kommer bli en potatissallad med varmrökt lax (efter bra tips från min syster). Passade därför på att göra potatissalladen idag när det bara är jag och J hemma. Har även tagit hand om tvätt och vikning av de rena kläderna.


Det var lite speciellt att ta sig ut och hem idag för gatan utanför vår port är avstängd för en inspelning av en 40-talsserie. Massa gamla bilar och statister i tidstypiska kläder fyllde gatan men även filmkameror och alla andra som jobbade med produktionen. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Hemma igen 

Skrivet den 29 november, 2016

Hemma och pysslar 

Skrivet den 5 januari, 2017

Tvättberget

Skrivet den 15 september, 2016

Föregående inläggSophie la Girafe
Nästa inläggAfter work

1 kommentar

  1. Evanessè
    1 år ago

    Ja det är jättesvårt att klä rätt i värmen, man vill ju inte att de ska bli för varma.

    Reply

Kommentera