i Vardag

En lugn måndag 

Idag har jag och barnen mest varit hemma hela dagen. K är lite snuvig och även om han är pigg så ville jag inte direkt ta honom med till något ställe med massor av andra barn. Vi städade hemma under förmiddagen varvat med lek. Jag lyckades avvärja några konflikter och allt som allt har det varit en bra dag.

När K började bli lite väl lättretlig satte jag båda barnen i vagnen för att gå och handla och magkänslan stämde; 5 minuter senare sov båda barnen. En ny form av egentid, att få gå i lugn och ro i mataffären och planera veckans mat samtidigt som man vet att barnen sover sött. Inga höga krav här inte 😉

J har fått smaka lite gröt ikväll och givetvis ville K också ha. Och sedan önskades ett bad och det passade ju jättebra. Till och med tandborstningen gick lugnt till ikväll. Nu har vi myst i soffan en stund och jag ska alldeles strax lägga K. Förhoppningsvis fortsätter lilla J sova en stund till i vagnen för det blir ju så mycket smidigare då.

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

K – 20 månader

Skrivet den 14 februari, 2016

Frukosttips

Skrivet den 26 april, 2017

Sjukdomar

Skrivet den 23 maj, 2016

Föregående inläggHelgen med Pippi Långstrump och trotsen 
Nästa inläggCirkustält och Villa Villerkulla

Bli först att kommentera!

Kommentera