i Mammaliv, Vardag

Fullt hus

Denna veckan har mina föräldrar varit här. Pappa åkte hem i tisdags och min mamma åkte idag. Dessutom bor ju T:s bror med flickvän hos oss i några veckor. 

I måndags var vi alla på Borås djurpark. K gillade alla djuren men det var ju väldigt mycket intryck för honom i alla de timmar vi var där. 


Det har ju äntligen blivit sol och sommarvärme så de andra dagarna har vi varit ute en hel del i lekparken, på gården och lite på stan. Mycket fika och god mat har det också blivit. 


När vi hade lämnat mormor vid hennes tåg åkte vi ut till T:s jobb och lekte lite i en lekpark och även inne på hans kontor. K och jag gjorde lerfigurer och sedan var plötsligt klockan åtta och vi fick skynda hem för det var ju läggdags. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Gravid vecka 31

Skrivet den 5 mars, 2016

Tisdag 

Skrivet den 20 september, 2016

Torsdag och BVC 

Skrivet den 20 oktober, 2016

Föregående inläggFoodtrucks på Götaplatsen 
Nästa inläggJ 11 veckor 

Bli först att kommentera!

Kommentera