i Barnen, Lillasyster - första året, Mammaliv, Vardag

J 11 veckor 


J är nu 11 veckor och två dagar. Har inte riktigt hunnit med att skriva den senaste veckan när vi haft besök här. 

J fortsätter iallafall att vara en liten solstråle, så glad för det mesta. Speciellt om jag, T eller K pratar med henne. Då ler hon stort! Hon ”pratar” också allt mer och gör små ljud till oss eller för sig själv. 

I onsdags var vi på BVC och då vägde hon 6,15 kg och var 60 cm lång.  Hon växer som hon ska men viltkurvan har nu vikt av till en kurva och inte bara ett streck rakt upp. Men det är ju som det ska vara. 

Inatt hade hon sitt längsta uppehåll utan mat då hon sov mellan åtta på kvällen till halv tre på natten. Men även då hon vaknar för att äta på natten så somnar hon (och jag) om snabbt. 

Enda gångerna hon är ledsen är när hon blir för trött och behöver lite hjälp för att komma till to och somna. Nappen hjälper ibland men så fort hon somnat spottar hon ut den. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

18 månader

Lillasyster 18 månader

Skrivet den 9 november, 2017

J åtta veckor

Skrivet den 30 juni, 2016

14 månader

Lillasyster 14 månader

Skrivet den 8 juli, 2017

Föregående inläggFullt hus
Nästa inläggLångsam måndag

Bli först att kommentera!

Kommentera