i Mammaliv, Vardag

Foodtrucks på Götaplatsen 

Lördagen var regnig här i Göteborg så jag och barnen var inne och grejade medan T var på jobbet. En avfrostad frys och två badade barn var några av resultaten. 


Vid 6-tiden sken det upp så när T kom hem gick vi mot Götaplatsen där Göteborgs foodtrucks samlas på lördagarna. Med oss var också T:s bror med flickvän då de bor hemma hos oss i 5 veckor. 

Förutom all mat är det också musik och K var lycklig och dansade runt med andra små barn. Han tyckte också att alls trappor var väldigt spännande att upptäcka. 


Efter en stund vandrade vi hem. T stannade ute med vänner och jag nattade barn och la mig tidigt. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

En dag på stranden

Skrivet den 21 juni, 2017

6 bra saker med lekparken

Skrivet den 23 januari, 2017

Lunch och Kulturkalas på en torsdag

Skrivet den 17 augusti, 2017

Föregående inläggSolig fredag
Nästa inläggFullt hus

Bli först att kommentera!

Kommentera