i Graviditet, Mammaliv, Vardag

Torsdag

Hade stora planer på vad jag skulle hinna idag när K var på förskolan  (bygga ihop byrå, sortera kläder, duscha, göra ansiktsmask…) men det blev en tur till Ikea för det som jag glömde sist och sen hann jag bara hem och starta en diskmaskin och en tvättmaskin innan det var dags att hämta K. Och nu sover han så jag prioriterade en vila i soffan. Sömnen de senaste nätterna har varit sådär. 

  
Men morgonen startade fint med en mysig italiensk caféfrukost med T 🙂 (bilden är dock från nu när jag dricker iste och vilar). 

Igår jobbade jag sista dagen på jobbet och imorgon ska jag och K åka till mina föräldrar över helgen. 

Efter förskolehämtningen igår passade jag och K på att leka lite på gården för det var varmt och soligt och han hade för en gångs skull sovit på förskolan. Idag är det kallt och blåsigt igen. 

   
 
Och på tal om förskolan så har det stått så här på anslagstavlan de senaste två veckorna. Hoppas vi slipper alla…

  

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Lördag med familjen 

Skrivet den 10 december, 2016

Lite bilder från Blekinge 

Skrivet den 3 september, 2016

J 3 månader

Skrivet den 7 augusti, 2016

Föregående inläggSen sist
Nästa inläggGravid vecka 38

Bli först att kommentera!

Kommentera