i Mammaliv, Vardag

J 3 månader

I torsdags blev J 3 månader gammal (13 veckor). Vi var på BVC i onsdags för tremånadersvaccinering samt vägning och mätning. Hon vägde 6,7 kg och var 62 cm lång. Vaccineringen, med två sprutor, gick bra. Lite gråt förstås men T tröstade snabbt. Det har inte märkts av så mycket på henne av feber eller gnällighet så vi behövde inte ge någon alvedon. 

J är fortfarande en glad tjej för det mesta. Förra söndagen (12 veckor) fick vi höra första skrattet och det har hon delat med sig av flera gånger. 

Hon suger på händerna, blåser bubblor av saliv och dreglar en del. Men det behöver inte betyda att tänder är på gång sa BVC-sköterskan. Det är munmotoriken som övas inför att det är dags att äta fast föda. 

J kan dra sig upp till sittande och stående när man har henne i knäet och håller i händerna. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Vardag

Skrivet den 14 september, 2016

J sju månader

Skrivet den 7 december, 2016

Skrivet den 16 november, 2016

Föregående inläggTrasig hiss och fotografering 
Nästa inläggInskolning pågår

Bli först att kommentera!

Kommentera