i Mammaliv, Vardag

Förskoletisdag

Godmorgon! Klockan är nu halv 10 och jag och Lillasyster har nyss kommit hem efter att ha lämnat Storebror på förskolan. Var tvungen att kolla tillbaka på bloggen och jag tror att senast han var där var den 6:e december.

Lämningen gick iallafall jättebra trots det långa jullovet. Hand favoritpedagog var på plats och han gav henne en stor kram och sa sedan ”Mamma, ska du inte gå iväg nu?”. Haha!

Nu känns det ju lite tomt här hemma för jag har ju blivit så van med att ha båda barnen här men jag har faktiskt inte bokat in något speciellt idag utan det får bli en lugn dag med vanliga fixet; tvätta, diska, plocka och handla innan K ska hämtas klockan 14.

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Mors dag

Skrivet den 29 maj, 2017

J 15 veckor

Skrivet den 18 augusti, 2016

Lillasyster 8 månader 

Skrivet den 8 januari, 2017

Föregående inläggMåndag
Nästa inläggSovrutiner vid 8 månader 

Bli först att kommentera!

Kommentera