i Mammaliv, Vardag

Måndag

Ny vecka och denna veckan ska vi gå tillbaka tillvardagsrutinerna igen. Imorgon startar förskolan för Storebror efter jullovet. Idag fick vi också gå upp lite tidigare än vad vi är vana vid för vi hade en läkartid för Storebror.

Hans mage skulle undersökas för vi ville kolla upp om vi skulle fortsätta på samma sätt med hans mediciner (han har haft problem med sin mage sedan han föddes i princip). Och svaret vi fick efter dagens kontroll var att vi skulle köra på med medicineringen ett halvår till för att sedan testa att minska och se hur det går. Läkaren sa att en del tarmar utvecklas långsammare än andras och om man gjort vad man kan med kost och rikligt med vätska så är det bara att avvakta och se.

Eftersom han växer och utvecklas bra så var hon iallafall inte orolig för att det skulle handla om någon allergi eller så och det är ju skönt. Så förhoppningsvis växer det bort med tiden.

Nu är vi hemma igen o h T är på jobbet. Han har ju jobbat hela helgen också för att göra iordning på sitt kontor. Men igår, på söndagen, så tog han iallafall en sovmorgon och hela familjen åt frukost ute tillsammans. Eller Storebror hade ju redan ätit frukost lite tidigare så han lyxade till det med en bakelse (han hade ju nyligen namnsdag så vi kan säga att han firade den i efterskott).

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Lista

Skrivet den 4 november, 2015

Långsam måndag

Skrivet den 25 juli, 2016

Det här med amning 

Skrivet den 18 oktober, 2016

Föregående inläggLillasyster 8 månader 
Nästa inläggFörskoletisdag

Bli först att kommentera!

Kommentera