i Vardag

Bilder från förr

Hittade gamla bilder på datorn häromdagen och det fanns en del från tiden innan graviditeter och barn 😉
Så tänkte dela med mig av några som ett #TBT- inlägg.
Alla bilder verkar vara tagna i juni 2012.

Photo 2012-06-10Bild tagen av min T på Andra Lång-dagen. 

fotograferingDenna togs i samband med att jag och mina systrar skulle fotograferas. Mamma ville ha ett kort där vi var med alla tre och ingen av oss gillar direkt att vara med på bild 😉 

Photo 2012-06-28 Denna är tagen av T när vi besökte någon ö i Göteborgs skärgård. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Helgen så här långt

Skrivet den 23 januari, 2016

K – 20 månader

Skrivet den 14 februari, 2016

Restaurangbesök med två barn

Skrivet den 27 maj, 2017

Föregående inläggK hänger med farmor
Nästa inläggHotell

Bli först att kommentera!

Kommentera