i Vardag

Jag och min syster 

Resan till Spanien gjorde jag ju tillsammans med min äldsta syster. Vår mellansyster hade tyvärr inte möjlighet att följa med denna gång. 

Vi lyckades hamna på bild tillsammans en gång så här är jag och Jessica på en mulen strand i Torrevieja: 

 Och här är en gammal bild som hon skickade till mig. Den är från -98 då vi alla tre systrar var på vår första resa tillsammans. Den gick till Öland och vi tältade en natt där. Det syns att det gått några år mellan bilderna 😉 

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

I väntan på att resa

Skrivet den 7 januari, 2016

Lär känna mig

Skrivet den 3 september, 2015

Det här med amning 

Skrivet den 18 oktober, 2016

Föregående inläggResan
Nästa inläggUniverseum

Bli först att kommentera!

Kommentera