i Mammaliv, Vardag

Universeum

Idag hämtade jag och T lille K tidigt från förskolan för att tillbringa eftermiddagen på Universeum. Vi bor hos Bostadsbolaget som i år firar 70 år. Detta gör de genom att bjuda sina hyresgäster på en gratis dag på Universeum så det utnyttjade vi idag. 

Förutom inträde fick vi korv och fika. Det var helt lagom med tre timmar för K (och oss) men äldre barn kan säkert roa sig längre. 

Största favoriten för K var alla fiskar och hajar. Att få springa runt själv mycket var också kul. På taket fanns en utställning med stora mammutar som rörde sig och lät men de var mest läskiga tyckte han 😉 

   
    
   

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

En dag på brandstationen

Skrivet den 13 februari, 2017

En dag på stranden

Skrivet den 21 juni, 2017

Föregående inläggJag och min syster 
Nästa inläggHelg i skogen 

2 Kommentarer

 1. Caroline
  8 år ago

  Hej – vilken fin blogg du har. Jag är journalist ocg skriver för magasinet Vi Föräldrar och söker gravidpar till ett reportage om att berätta hur relationen kan förändras under en graviditet. Mejla gärna caroline@mixmedia.se så kan jag berätta mer.

  Reply
  1. jj
   8 år ago

   Tack för den fina kommentaren tyvärr är vi nog inte så intresserade av att vara med på ett sådant reportage. Hälsningar /Jenny

   Reply

Kommentera