i Jenny reser, Vardag

Utflykt med vespa i Spanien

Jag och min käre man kom iväg en kväll på en liten utflykt på tu man hand när vi var i Spanien. Vi lånade hans pappas vespa och åkte iväg på en upptäktsfärd och eftersom alla vägar förr eller senare verkar leda ner mot havet så hamnade även vi där.

IMG_6060juni

Vi tog en liten promenad längs med sandstranden medan solen sakta gick ner bakom sanddynerna.

IMG_6104juni

IMG_6133juni

Efter ett tag åkte vi vidare. Eftersom stället vi var på ligger utanför de större städerna så såg vi faktiskt en herde som var ute och vallade en stor fårskock längs med vägen. Då åkte vi på vespan så det gick ej att fånga på bild men det var helt klart en ovanlig syn.

IMG_6139juni

Efter lite åkande hamnade vi återigen nere vid havet men denna gång vid en annan strand. På dagarna är där alltid fullt av människor och massor med lek och bad. Det var fint att se lugnet som infann sig i kvällsbrisen när stranden fick vila i lugn och ro.

Vi stannade en stund och fångade lite mer av solljuset innan den gick ner helt för denna dag och då vände vi vespan hemåt för att natta barnen som varit hemma med sin farmor och farfar under tiden.

IMG_6224juni

IMG_6154juni

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Lekplats och linbana

Lekplats och linbana

Skrivet den 31 juli, 2017

Vespa till Orihuela

Skrivet den 26 november, 2016

Hotell i Stockholm

Skrivet den 12 mars, 2018

Föregående inläggBVC-besök och vaccination
Nästa inläggPåskäggsjakt

4 Kommentarer

 1. Jessica
  2 år ago

  Åhh vad mysigt att ni kunde komma iväg på tu man hand <3 Vilket långt hår du fått!! Det klär dig mycket bra! Du är så vacker 🙂 <3

  Reply
  1. JennyJenny
   2 år ago

   Ja, det var fint 😉 Tack så mycket för komplimangen. Men två år utan klippning nu så tänkte faktiskt kolla upp en frisörtid snart 😉 Hoppas de inte behöver klippa av för mycket bara!

   Reply
 2. Jessica
  2 år ago

  Det ser inte allt för slitet ut tycker jag så du ska nog kunna behålla mycket av det. Men en klippning är ju klart bra och känns skönt att få emellanåt. 🙂

  Reply
  1. JennyJenny
   2 år ago

   Har bokat nu till 8 imorn !!! :/ Får se vad de säger 😉

   Reply

Kommentera