i Jenny reser, Vardag

Utflykt med vespa i Spanien

Utflykt med vespa

Jag och min käre man kom iväg på en liten utflykt med vespa på tu man hand när vi var i Spanien. En kväll lånade vi hans pappas vespa. Vi åkte iväg på en upptäktsfärd och eftersom alla vägar förr eller senare verkar leda ner mot havet så hamnade även vi där.

Utflykt med vespa

Vi tog en liten promenad längs med sandstranden medan solen sakta gick ner bakom sanddynerna. Så vackert och dessutom nästan helt folktomt.

Utflykt med vespa

Utflykt med vespa

Efter ett tag åkte vi vidare. Eftersom platsen där mina svärföräldrar bor ligger utanför de större städerna så såg vi faktiskt en herde som var ute och vallade en stor fårskock längs med vägen. Då åkte vi på vespan så det gick ej att fånga på bild men det var helt klart en ovanlig syn.

Utflykt med vespa

Efter lite åkande hamnade vi återigen nere vid havet men denna gång vid en annan strand. På dagarna är där alltid fullt av människor och massor med lek och bad. Det var fint att se lugnet som infann sig i kvällsbrisen när stranden fick vila i lugn och ro.

Vi stannade en stund och fångade det sista av solljuset innan solen gick ner helt för denna dag. Då vände vi vespan hemåt för att natta barnen som varit hemma med sin farmor och farfar under tiden. En lagom liten utflykt med vespa och så fint att vi kom iväg på tu man hand en stund.

Utflykt med vespa

utflykt med vespa

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Palmhuset i Trädgårdsföreningen

Skrivet den 9 januari, 2018

Alfons Åbergs Kulturhus

Alfons Åbergs Kulturhus

Skrivet den 14 augusti, 2018

Stadsmuseet 

Skrivet den 11 juli, 2016

Föregående inläggBVC-besök och vaccination
Nästa inläggPåskäggsjakt

4 Kommentarer

 1. Jessica
  2 år ago

  Åhh vad mysigt att ni kunde komma iväg på tu man hand <3 Vilket långt hår du fått!! Det klär dig mycket bra! Du är så vacker 🙂 <3

  Reply
  1. JennyJenny
   2 år ago

   Ja, det var fint 😉 Tack så mycket för komplimangen. Men två år utan klippning nu så tänkte faktiskt kolla upp en frisörtid snart 😉 Hoppas de inte behöver klippa av för mycket bara!

   Reply
 2. Jessica
  2 år ago

  Det ser inte allt för slitet ut tycker jag så du ska nog kunna behålla mycket av det. Men en klippning är ju klart bra och känns skönt att få emellanåt. 🙂

  Reply
  1. JennyJenny
   2 år ago

   Har bokat nu till 8 imorn !!! :/ Får se vad de säger 😉

   Reply

Kommentera