i Mammaliv, Vardag

Lekplats och linbana

Lekplats och linbana

Idag startade dagen klockan 6 när Storebror bestämde sig för att vakna. Jag tog med Lillasyster ner till hans rum och vi la oss bredvid honom i gästsängen som står i hans rum. Han somnade inte om men låg iallafall kvar och vilade till halv 8. Sedan gick vi upp och fixade frukost och jag stekte ett berg med plättar. Idag hade vi nämligen tänkt göra ett återbesök på lekplatsen där vi var förra veckan och hittade en linbana.  En lekplats och linbana är ju en så rolig kombination!

Vi åkte med T när han skulle till jobbet och sedan gick vi till lekplatsen. På vägen kollade jag om min kompis, som har en treårig son, hade lust att göra oss sällskap. Hon bor nämligen precis i närheten och vi hade tur för de kom gärna ut! I några timmar hängde vi på lekplatsen och när de skulle gå hem gick vi upp till linbanan.

Lekplats och linbana

Storebror var så glad att återse den och åkte många gånger fram och tillbaka. Det var nästan lika kul att springa efter linan för att släpa iväg den i full fart utan att åka med.

Lekplats och linbana

Lillasyster var nöjd när hon fick klättra runt och upptäcka omgivningarna. Det var riktigt skönt och soligt uppe på berget och helt folktomt så barnen kunde verkligen röra sig fritt.

Lekplats och linbana

Lekplats och linbana och plättar

Efter en stund plockade jag fram plättar men Storebror var för upptagen med att leka och Lillasyster lyckades slänga lite för många på marken så de packades snabbt ner igen. Vi åt dem lite senare på T:s kontor i stället när alla lekt färdigt.

Lekplats och linbana

På vägen hem somnade båda barnen på några minuter i bussen. Så skönt att jag kunde sköta mathandlingen i lugn och ro och sedan väcktes barnen när vi kom hem. Nu är det lek här hemma en stund och snart väntar dagens matlagning. Jag är också trött efter den tidiga morgonen och all frisk luft ute men det känns skönt att ha varit iväg på utflykt så stor del av dagen. Då känns det som att man tar vara på sommaren bättre än att bara vara hemma. Dessutom fick vi ju träffa T några gånger under dagen!

Lekplats och linbana

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

När är det brittsommar

När är det brittsommar?

Skrivet den 23 oktober, 2018

en väldigt fin helg

En väldigt fin helg

Skrivet den 4 juni, 2018

Jimmy and Joan's New York

Jimmy and Joan’s New York

Skrivet den 7 november, 2019

Föregående inläggTreårspresenter
Nästa inläggVaccinering mot mässlingen

4 Kommentarer

 1. Jessica
  3 år ago

  Vilken underbar dag!! Så härligt att kunna vara ute och leka så 🙂 Sötisar <3

  Reply
  1. JennyJenny
   3 år ago

   Ja, för barnen så har det varit en bra sommar med lagom värme faktiskt. Att kunna vara ute hela dagar utan att bränna sig eller bli för varma är helt perfekt. Kanske förklarar barndomens somrar som man minns som så fina. Det krävs ju egentligen bara uppehåll för att vara ute 😉

   Reply
 2. Soon-Im Martinsson
  3 år ago

  Jag kan se framför mig hur K springer efter linan!!!
  Och J är ju bara såååå gullig ❤️

  Reply
  1. JennyJenny
   3 år ago

   Han hade så roligt och det bästa var att vi hade den helt för oss själva 😉

   Reply

Kommentera