i Mammaliv, Vardag

Höst i Göteborg

höst I göteborg

Nu känns det som att det har blivit höst i Göteborg på riktigt. Den här helgen har det blåst och regnat om vartannat. Men vi har ändå lyckats vara ute en hel del när det varit uppehåll. Min och barnens helg började redan i fredag och då var det i alla fall sol hela dagen så jag ska inte klaga!

höst I göteborg

Efter en lugn frukost hemma så gick jag och barnen till Öppna Förskolan (som alltid på fredagar). Storebror blir alltid så ledsen när de stänger och det är dags att gå därifrån så jag fick locka med en sväng till Vasaparken. Båda barnen älskar att leka ute i olika parker så det fungerade för att få dem på bättre humör.

höst I göteborg

Efter lekstunden hade jag planerat att vi skull handla lite mat och sedan gå hem för lunch och sedan ägna resten av dagen åt städningen där hemma. Men solen sken och barnen var så glada över att leka vid deras favoritklätterträd. Vi stannade mycket längre än vad jag hade tänkt mig!

höst I göteborg

Storebror lekte att trädet var ett skepp där han var kapten. Han klättrade runt och gav mig order om att segla åt det ena eller andra hållet.

För Lillasyster så var trädet en restaurang (hennes favoritlek just nu). Hon frågade ”Vad vill du ha?” hela tiden och jag beställde hamburgare, korv med bröd och sallader men fick aldrig bli mätt. Hon ville fixa ny mat hela tiden.

Till slut började jag ändå känna av hungern och lyckades med mycket möda få med mig barnen till affären. Vi lyckades handla allt som behövdes inför kvällens fredags-tacos och kunde sedan gå hem och äta den efterlängtade lunchen. Med energi i magen fixade vi städningen och tvätten och lagom tills T kom hem från jobbet var tacosen klara och fredagsmyset kunde börja!

höst I göteborg

höst I göteborg

höst I göteborg

höst I göteborg

höst I göteborg

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

En onsdag med fika och fotografering

Skrivet den 25 oktober, 2017

Snö och pulka

Snö och pulka på en måndag

Skrivet den 28 januari, 2019

lunch på the barn Göteborg

Lunch på The Barn

Skrivet den 22 maj, 2018

Föregående inläggVår andra bröllopsdag
Nästa inläggGoda plättar med smak av vanilj

4 Kommentarer

 1. Jessica
  6 år ago

  Vilken härlig fredag, helt perfekt <3 Hösten är en jättefin årstid när solen skiner och luften är hög och klar. Det gäller att passa på att vara ute då och samla energi inför den långa mörka vintern. Jag var ute på en härlig lång promenad i Ronneby Brunnspark i lördags. Hälsade på f d arbetskamrater/goda vänner där. Så mysigt!!

  Reply
  1. JennyJenny
   6 år ago

   Ja, jag hörde talas om detta 😉 Kul att ni ännu håller kontakten. Och Ronneby brunnspark är vacker att få runt i!

   Reply
 2. Jessica
  6 år ago

  Ja det känns verkligen roligt att vi håller kontakten efter alla år. Vi började jobba tillsammans på EC-gruppen 1987!!!

  Reply
  1. JennyJenny
   6 år ago

   Det är verkligen starkt jobbat!

   Reply

Kommentera