i Mammaliv, Vardag

Påskäggsjakt

Jag har fortfarande inte hunnit dela med mig av alla bilder från Spanien så här kommer en liten tillbakablick på påskäggsjakten vi var med om där. Det var första gången som Storebror var med om att få leta efter påskägg och han fick verkligen leta länge och mycket efter både ägg och presenter.

IMG_5653

Påskafton var lik julafton när det gällde att vänta men när Storebror hade varit ute på en promenad med sin farbror (så att farmor kunde göra vissa förberedelser) och klockan slagit fem var det äntligen dags att sätta igång.

Jakten startade inne i huset. Ett snöre att följa och en korg att samla alla hittade skatter i och sedan var det bara att sätta igång.

Snöret ledde ut i trädgården och det tog omvägar runt kaktusar, barnvagnar och grillar. En utmaning att hålla rätt på snöret och hitta ägg och presenter.

IMG_5640

När korgen var fylld till bredden så var det dags för öppning av presenter och ägg. Några av presenterna stod det Lillasysters namn på och hela familjen fick varsitt påskägg så vi fick tacka Storebror för riktigt bra letande.

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Glad påsk 

Skrivet den 28 mars, 2016

Utflykt med vespa i Spanien

Skrivet den 29 april, 2017

Besök i palatset Gyengbokgung

Skrivet den 19 oktober, 2017

Föregående inläggUtflykt med vespa i Spanien
Nästa inläggDags att klippa håret

Bli först att kommentera!

Kommentera