i Mammaliv, Vardag

Dags att klippa håret

Idag kom barnens farmor och farfar för på fredag fyller familjens minsting ett år. Tänk att Lillasyster redan ska fira sin allra första födelsedag! Om några dagar kommer även barnens mormor och morfar hit så nu följer en vecka med fullt av folk i vår lägenhet.

När vi hade hämtat Storebror från förskolan så smet jag ner till frisören längre ner på gatan för att höra om de mot all förmodan hade någon tid för mig och mitt hår under veckan. Det är ju inte så ofta jag har möjlighet att sitta i en frisörstol några timmar utan barn så jag kom på att det vore skönt att passa på nu när det i alla fall finns möjlighet till barnvaktshjälp.

De hade en tid! Redan i morgon klockan 8 på morgonen är det dags. Och det känns faktiskt lite nervöst för det är två år sedan jag klippte mig senast!! Dels ville jag spara ut lite längd på håret men jag har inte heller prioriterat att boka in något frisörbesök heller. Så imorgon får vi se hur mycket av längden jag får behålla nu och hur mycket som är slitet och måste klippas bort.

Till hårets fördel så använder jag aldrig plattång, locktång eller hårfön. Under graviditet och amning så har jag heller inte färgat håret. Tror att senast jag gjorde någonting med håret var en gång under graviditeten då jag tonade håret i någon slags brun nyans. Men jag har som sagt inte gjort så mycket som slitit extra på håret förutom den dagliga mamma-tofsen mitt på huvudet då. (Och allt hårtapp som följer efter graviditeten).

Så här är hur håret ser ut idag. Återkommer snart med en uppdaterad version.

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Nya frisyren

Skrivet den 11 maj, 2017

Lugg

Skrivet den 25 september, 2015

Föregående inläggPåskäggsjakt
Nästa inläggEttårskalas

4 Kommentarer

 1. Jessica
  6 månader ago

  Spännande ned ”efter-bilden” ?????

  Reply
 2. lailahogfeldt
  6 månader ago

  Men åhh vad långt hår du har =) Så fint! Spännande att se hur det blir när du har klippt dig =) Stor kram!!

  Reply
 3. Josefine Mellstål
  6 månader ago

  Väntar otåligt på efterfotot! Du e så fin oavsett ?

  Reply
  1. JennyJenny
   5 månader ago

   Du o Jessie har ju fått tjuvkika men kommer ett inlägg imorn

   Reply

Kommentera