i Mammaliv, Vardag

Nya frisyren

Jag lovade ju en uppdatering på den nya frisyren. Det blev tre timmars egentid hos frisören och det var som sagt två år sedan mitt senaste frisörbesök så jag njöt av att dricka kaffe och läsa tidningar i lugn och ro. Att dessutom få håret tvättat samtidigt som jag satt i en massagestol var väldigt skönt!

IMG_9022.jpg

Mitt hår slingades blondare. Frisören valde att ta det lite försiktigt då hon var rädd att mitt hår skulle förstöras om det blev för mycket blondering men det blev ändå en hel del nyanser blondare än tidigare. Och trots att jag haft toning mot brunt med röda pigment så klarade sig håret utan att bli flammigt. Längden på håret kunde det dessutom behållas ganska mycket av då det inte var fullt så slitet som man skulle ha kunnat tro. Visst fick det klippas några centimeter men det är fortfarande långt!

Tyvärr har jag bara några mobilbilder från hisspegeln att bjuda på men hoppas det duger. Så här fint lockat som det blev hos frisören klarar jag nämligen inte av att fixa på egen hand 😉 Mitt hår är ju av den spikraka sorten så några timmar efter bilderna togs var det rakt igen.

IMG_9027

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Dags att klippa håret

Skrivet den 2 maj, 2017

Lugg

Skrivet den 25 september, 2015

Föregående inläggEttårskalas
Nästa inläggLillasyster ett år

2 Kommentarer

 1. Jessica
  5 månader ago

  Jättefint <3

  Reply
  1. JennyJenny
   5 månader ago

   Tack 😉

   Reply

Kommentera