i Vardag

Helg i skogen 

Det har varit tyst på bloggen under helgen och det beror på att jag och K  åkte till mina föräldrar i Blekinge. Där finns tyvärr ingen internet-täckning. 

Vi har haft en jättebra helg iallafall och det finns en hel del inlägg som inväntar publicering 🙂  

   

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Jul i februari

Skrivet den 25 februari, 2017

En måndag i februari

Skrivet den 12 februari, 2018

släktträff i blekinge

Släktträff i Blekinge

Skrivet den 24 juli, 2018

Föregående inläggUniverseum
Nästa inläggGravid vecka 16

Bli först att kommentera!

Kommentera