i Vardag

Helg i skogen 

Det har varit tyst på bloggen under helgen och det beror på att jag och K  åkte till mina föräldrar i Blekinge. Där finns tyvärr ingen internet-täckning. 

Vi har haft en jättebra helg iallafall och det finns en hel del inlägg som inväntar publicering 🙂  

   

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Skogspromenad

Skrivet den 21 mars, 2017

Jul i februari

Skrivet den 25 februari, 2017

Marinmuseum i Karlskrona

Marinmuseum i Karlskrona

Skrivet den 21 juli, 2018

Föregående inläggUniverseum
Nästa inläggGravid vecka 16

Bli först att kommentera!

Kommentera