i Mammaliv, Vardag

K hänger med farmor

Den här veckan har T fått jobba massor för torsdag till fredag ska han vara med på en stor mässa med sitt företag.  Samtidigt så har mitt jobb bokat in årets uppstartskonerens torsdag-fredag. Och K är ju ledig från förskolan på fredagar. 

Det var upplagt för misslyckande men sedan hade vi sådan tur att K:s farmor kom hit (hon bor i Spanien) just igår och stannar en vecka! 

Så inatt är planen att jag ska sova på hotell (även om konferensen är här i Göteborg men det är för att kunna jobba länge och starta tidigt imorgon). 

Känns så skönt att K får vara med sin farmor och jag förhoppningsvis slipper dåligt samvete. Sedan hoppas jag att T och jag hinner med iallafall en date under kommande veckan så vi inte bara utnyttjar möjligheten till barnvakt för att jobba 😉 

  
K är ju med mig på jobbet ibland när tiderna inte går ihop med förskolan (här på ett styrelsemöte i förra veckan). Men det tar ju bort en del fokus från mötet. Framförallt för mig men även kollegorna. (Som till exempel här där han provar någons glasögon). Så en heldag med på jobbet för en 1,5-åring är ingen dröm för någon. Inte honom heller 🙂 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

J åtta veckor

Skrivet den 30 juni, 2016

Stadsmuseet 

Skrivet den 11 juli, 2016

Föregående inläggJämförelse mellan graviditet nr 1 och 2.
Nästa inläggBilder från förr

Bli först att kommentera!

Kommentera