i Vardag

Hotell

Jag har ju sovit på hotell i natt. Vi har planeringsdagar med mitt jobb så det innebar en natt utan min T och utan lille K. 

När jag kom in i rummet efter arbetsdagen igår såg jag att jag hade fått badkar i mitt rum och jag hade dessutom två lediga timmar innan det var dags för middag. Så det var bara att hälla i duschkräm och ta ett långt skumbad 🙂 

Sedan fick vi middag. En jättegod kräftstjärtsoppa till förrätt och en okej oxfilé till huvudrätt (är inte mycket för köttbitar och saknade någon form av sås). 

Efter middagen satt vi kvar och pratade lite och när jag ringt hem för att kolla så allt var ok och sagt godnatt till min T så gick jag och la mig. Vaknade ändå till någon gång inatt och tänkte på att allt var så tyst och det tog några sekunder innan jag kom ihåg att jag inte var hemma 🙂 

Nu väntar en jobbdag till innan jag få åka hem och krama T och K. Men först hotellfrukost! 

    

  

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Hotell i Stockholm

Skrivet den 12 mars, 2018

staycation I Göteborg

Staycation i Göteborg

Skrivet den 18 april, 2019

selma Lagerlöf hotell

Selma Lagerlöf hotell

Skrivet den 28 januari, 2019

Föregående inläggBilder från förr
Nästa inläggHemma 

Bli först att kommentera!

Kommentera