i Vardag

Staycation i Göteborg

staycation I Göteborg

Här kommer fortsättningen av min födelsedag som var förra fredagen. Min man överraskade med en staycation i Göteborg. (Helt enkelt en liten semester på hemmaplan). Förutom besöket på Universeum så fortsatte dagen med en promenad på stan. Jag fick ett par superfina skor. Och som om inte detta vore nog hade han bokat ett hotellrum precis vid vattnet och Stenpiren mitt i Göteborg. Det gör verkligen så mycket att komma iväg från hemmet även om man inte behöver resa långt. Helt plötsligt så är man ledig från vardagens måsten med disk, tvätt och städning.

När vi lämnat Universeum och ätit lite mat så hade vi två tungt sovande barn. Vi var nog alla trötta efter alla intryck. Vi svängde förbi hotellrummet och lämnade av vår packning.

Hejhej från hotellet. Så här såg rummet ut.

staycation I Göteborg

staycation I Göteborg

En dubbelsäng och en bäddsoffa. Dessutom fanns en till extrasäng under bäddsoffan men den tog vi aldrig fram. Och utsikten var så fin. Vattnet, Stenpiren och den gamla byggnaden som numera är ett casino. (Och lite grävmaskiner… de finns verkligen överallt i Göteborg just nu.)

staycation I Göteborg

Solen lockade så vi tog vagnen och rullade ut på en shoppingtur. Förutom inköpet av mina skor så blev det en promenad genom ett påskfint Haga.

staycation I Göteborg

staycation I Göteborg

staycation I Göteborg

Staycation i Göteborg

Sedan vaknade barnen och vi svängde förbi en affär för att köpa med frukt och godis till kvällen på hotellrummet. Men innan det var dags att mysa ner sig så åt vi middag på OGBG. Den restaurang som ligger i samma byggnad som hotellet där vi bodde. Vi hade tur och fick ett bord trots att vi inte gjort någon bokning.

Det blev en sallad med panerad paneer till mig och entrecote till min man. Barnen fick pannkakor från barnmenyn och alla blev så mätta och nöjda. Även om barnen skötte restaurangbesöket jättebra och vi alla kunde sitta och äta en hel måltid tillsammans så lät jag kameran vara och njöt av sällskapet. Så matbilder blev det inga! Ni får tro mig när jag säger att allt var så fint!

Efter maten var det så skönt att bara kunna ta hissen upp till vårt rum. Vår staycation i Göteborg avslutades med hela familjen samlad i hotellsängen framför en gammal film på TV:n och med godis att äta. Helt perfekt!

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Frukost på Big Baby

Skrivet den 22 februari, 2018

Stadsmuseet 

Skrivet den 11 juli, 2016

lunch på the barn Göteborg

Lunch på The Barn

Skrivet den 22 maj, 2018

Föregående inläggDinosaurier på Universeum
Nästa inläggPåskpyssel och påsklov

4 Kommentarer

 1. Josefine
  4 år ago

  Det låter verkligen som en helt underbart härlig födelsedag Tobias fixade åt dig 💕💕💕🙏😍🎉🎊Det ska bli så mysigt att få fira dig vidare idag!! 👍👌💕

  Reply
  1. JennyJenny
   4 år ago

   Ja, att göra enkla saker som ändå är lite mer än vad man gör vanligtvis är perfekt enligt mig. Och ser framemot att få träffa er i ett dygn också!! ❤️

   Reply
 2. Jessica
  4 år ago

  <3 <3 <3

  Reply
  1. JennyJenny
   4 år ago

   ❤️

   Reply

Kommentera