i Mammaliv, Vardag

En lördag med loppis

Lördagen började med en frukost ute för vår familj. Jag hade ju velat skriva en lugn, lång frukost men bara det faktum att inga bilder togs skvallrar ju om att vi ägnade oss åt att få i oss mat och att hålla våra två barn nöjda men det var ändå en fin start på helgen. Efter att magarna var påfyllda skulle T ut och åka motorcykel och jag hade några småärenden på stan.

Solen sken och vi hade gott om tid så jag kom att tänka på en bild som jag scrollat förbi på Instagram om att det skulle vara en pop up-store med loppis just denna lördag i Majorna. Lillasyster sov och Storebror verkade på gott humör så vi hoppade på en spårvagn och begav oss iväg på äventyr.

Lagom till att vi anlände till hållplatsen i Majorna så öppnade sig himlen och vi tog skydd under tak för att vänta ut det värsta ösregnet.

loppis.jpg

Från strålande solsken till grått regn men vi behöll vårt glada humör och vandrade bort mot loppisen när regnet blev till ett stilla duggregn.

loppis-2

Loppisen hölls av @upthewoodenhills , @hildagrahnat , @helenabdahl  och @frokensfina. Jag kan rekommendera ett besök på deras respektive instagramprofiler som jag länkat till för där finns mycket fint att se. På själva loppisen tog jag inga bilder då det var ganska trångt och mycket folk men där fanns kläder, böcker, småprylar och en del växter. Jag visar vad vi fick med oss hem alldeles strax.

Först måste jag bara visa några bilder som Storebror tog på mig när vi kom hem till gården. Vi var lite blöta efter promenerandet i regnet men sedan kom solen fram och lyste så fint på de gröna klätterväxterna. Och bilderna imponerade i alla fall på mig. Fotografen är ju faktiskt bara 3 år!

loppis-3

Men sen gick vi in, bytte om till torra kläder och plockade fram det som vi hade köpt.

loppis-9

Storebror föll för några fina gamla plåtburkar som passar bra för små leksaker och hemligheter medan jag hittade en bok som Underbara Clara skrivit. Burkarna tyckte även Lillassyter var ett bra inköp för det lät ju så roligt när man slog i dem och så gick de ju att bygga torn av. De enkla sakerna är oftast de bästa leksakerna!

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

lunch på the barn Göteborg

Lunch på The Barn

Skrivet den 22 maj, 2018

spa och brunch på hotell arken

Spa och brunch på Hotell Arken

Skrivet den 13 juni, 2018

Föregående inläggTips på mellanmål som barnen älskar
Nästa inläggListan om mig

Bli först att kommentera!

Kommentera