i Barnen, Mammaliv, Storebror - två år, Vardag

Inskolning pågår

Inte många inlägg den senaste tiden från mig. Dagarna går i högt tempo och K sover allt mer sällan på dagarna. Så de lugna stunderna att sitta med telefonen för att skriva är allt för få. Sedan förra onsdagen så har vi börjat hans inskolning på den nya förskolan. Jag har varit med honom några timmar varje förmiddag och imorgon ska vi testa att lämna honom en stund där. 

Än så länge har det inte varit några problem för redan första dagen hittade han deras bilrum med massor av tåg, bilar och motorcyklar att leka med. Han vill inte gå därifrån! Personalen verkar också bra och lekplatsen på utsidan är många gånger bättre än på den förra förskolan. 


Så jag hoppas att K ska trivas! Det har varit kul att vara med barnen hela sommaren men även intensivt då denna period även varit den mest stressiga för T på jobbet. Nu när vädret blivit allt regnigare har vi varit mer inne och då märks det att K behöver lite mer än att bara hänga med mig och lilla J. Så förskolestarten kommer helt lagom. Dessutom ska han ju bara gå 3 dagar i veckan mellan 9-14 då jag är föräldraledig så vi kommer att ha mycket tid ihop ändå. 

Nu är T på sin träning och K:s farbror testar att natta K. J somnade precis på soffan så jag passar på att andas lite på balkongen. K vaknade strax efter 6 imorse och sedan dess har det varit full fart på honom så jag hoppas han kan somna snabbt för det behöver han (och jag) 😉 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Vilken vecka

Skrivet den 11 mars, 2016

Första utvecklingssamtalet

Skrivet den 26 april, 2016

Första dagen på jobbet

Skrivet den 2 mars, 2018

Föregående inläggJ 3 månader
Nästa inläggFamiljehelg 

Bli först att kommentera!

Kommentera