i Mammaliv, Vardag

En måndag i februari

I morse när vi vaknade så yrde snön från himlen. Efter frukost här hemma och en kaffe med T innan han åkte till jobbet så pulsade jag och barnen till Vasaparken. På platspåsar åkte vi nedför en liten backe och sedan kramade vi snöbollar och kastade på varandra tills vi kände att vi hade fått nog av snöleken. Då gick vi hem för att tina upp i ett varmt bad. Sedan blev det lite soffmys framför Bamse med varma mackor till lunch.

Känns extra fint att hinna göra roliga saker tillsammans eftersom nedräkningen av föräldraledigheten pågår. På torsdag är det dags för Lillasysters första besök på förskolan och sedan börjar inskolningen. Dags att ta tag i märkning av alla kläder!

Kanske kommer upp ett inlägg om bra saker att tänka på inför förskolestarten också? Om inte annat för att friska upp mitt eget minne.

pulka-2

pulka-3

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Förskoledagar 

Skrivet den 22 juni, 2016

Sjukdomsperioden har börjat på förskolan

Skrivet den 28 november, 2017

Förskola 

Skrivet den 18 augusti, 2016

Föregående inlägg11 timmars resa med barn
Nästa inläggInskolning på förskolan

3 Kommentarer

 1. Jessica
  9 månader ago

  Åhh så härligt det ser ut med snölekar!! Hörde av Per, som körde till Göteborg tidigt igår morse, att det var snöstorm. Mindre kul att köra i sådant väder, men ack så roligt att få leka i snön 🙂

  Reply
  1. JennyJenny
   9 månader ago

   Ja, det var riktig snöstorm där ett tag men när vi gick ut så hade både vinden o snön lugnat sig 😉 Kul med lite mer snölek i alla fall men hade inte velat ut o köra i det.

   Reply
 2. Jessica
  9 månader ago

  Nä köra i sånt väder är inte kul. Det tog 4 timmar från Oslo till Gbg istället för 3 timmar som det tar i vanliga fall.

  Reply

Kommentera