i Mammaliv

Inskolningen fortsätter

  
Nu har lillen gått tre dagar av sin inskolning. Igår var hissen sönder men men starke T bar vagnen 6 trappor ner och jag bar K så vi kunde komma iväg i alla fall. 

Idag fick han vara ute och leka på förskolans gård med alla barnen vilket var jättekul. Allting har gått bra så hör långt men han blir lite sur när vi ska gå hem och alla andra stannar kvar. 

Nästa vecka ska vi börja träna på att vinka hejdå och se hur han reagerar när vi lämnat rummet. T är med honom på måndag få jag har min arbetsdag och jag ska vara med resten av veckan. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Att lämna sitt barn

Skrivet den 15 september, 2015

Inskolning på förskola

Skrivet den 8 september, 2015

Första utvecklingssamtalet

Skrivet den 26 april, 2016

Föregående inläggFörsta dagen av inskolningen
Nästa inläggSovrummet

Bli först att kommentera!

Kommentera