i Inredning

Sovrummet

  
Vi försöker ju fixa lite här hemma på lediga stunder och det senaste rummet som vi lagt lite tid på är sovrummet. När vi flyttade in så grundmålades det vitt och vi ställde in den nya sängen (som är jättestor: 210×200 cm) men sen fick det vara så. 

Men nu har det hänt lite mer. För ca en månad sedan så målade jag väggarna i en gråblå nyans. T fick också en idé om att lägga många trasmattor på varandra istället för att ha en stor matta (som ändå knappt skulle synas då sängen är så stor). Tanken är att vi ska köpa mattor efterhand för att det ska bli lite olika färger men på bilden ser ni hur det är så här långt. 

Det känns redan varmare och mer ombonat i rummet och när det snart blir kallare kommer det vara skönt att gå upp på varma mattor istället för det kalla golvet. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Blommor och ny tavla

Skrivet den 5 april, 2017

Lite växter här hemma

Skrivet den 23 juli, 2017

Renbäddat i sovrummet

Skrivet den 14 juli, 2017

Föregående inläggInskolningen fortsätter
Nästa inläggFredag

Bli först att kommentera!

Kommentera