i Inredning, Mammaliv, Vardag

Renbäddat i sovrummet

Ett rum som inte fått så mycket tid när det gäller inredning här hemma är vårt sovrum. Vi är bara där inne under de timmar som vi sover och det senaste året så sover Lillasyster med oss i sängen och hennes spjälsäng står bredvid men är än sålänge så gott som oanvänd. Hon har sovit några timmar där när hon var mindre och ibland på dagarna när hon sovit middag. I alla fall så skjuter vi fram inredningen tills barnsängen har flyttat på sig.

Det enda som skett är en ommålning som jag gjorde när Storebror var mindre. (så över två år sedan…) Då målades väggarna i en gråblå nyans som kändes lugn attt ha i ett sovrum och samtidigt var lite roligare än de vita väggarna som fanns innan. På grund av snedtak och konstiga vinklar på fönstrena så är inte gardiner aktuellt. Vi har bara en specialsydd mörkläggningsgardin för att hålla ljuset ute. Men annars skulle vi nog behöva lite möjligheter att lägga ifrån sig använda kläder samt lite småpyssel för att göra det mysigare och finare. Men som sagt, det får komma senare. Just nu får en renbäddning då och då räcka för trivselfaktorn!

jennyjenny_inredning_2

jennyjenny_inredning_2-7

Storebror är så klart alltid med och hjälper till på alla sätt.

 

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Blommor och ny tavla

Skrivet den 5 april, 2017

Det tillfälliga barnrummet

Skrivet den 26 oktober, 2017

Föregående inläggVardagsbestyr
Nästa inläggEn lista om tid

2 Kommentarer

 1. Frida G Svensson
  1 år ago

  underbara bilder! jag är så himla förtjust i sådana äppellådor. Försöker hitta en, men de är alltid så himla dyra och jag blir lite snål.

  Reply
  1. JennyJenny
   1 år ago

   Ja, hade gärna haft fler. Vi hittade våra på en antikaffär o fick lite billigare när vi köpte tre stycken. Annars är ett tips att kolla blocket. Ibland säljs det ut större partier av sådana lådor. Och tack så mycket 🙂

   Reply

Kommentera