i Inredning, Mammaliv, Vardag

Renbäddat i sovrummet

Renbäddat i sovrummet

Ett rum som inte fått så mycket tid när det gäller inredning här hemma är vårt sovrum. Jag passade i alla fall på att ta lite bilder nu när det är renbäddat i sovrummet. Vi är ju bara där inne under de timmar som vi sover. Det senaste året så sover även Lillasyster med oss i sängen och hennes spjälsäng står bredvid våran. Men än så länge så är den så gott som oanvänd. Hon har sovit några timmar där när hon var mindre och ibland på dagarna när hon sovit middag. I alla fall så skjuter vi fram inredningen av sovrummet tills barnsängen har flyttat på sig.

Det enda som skett i sovrummet är en ommålning som jag gjorde när Storebror var mindre. Det är över två år sedan nu… Då målades väggarna i en gråblå nyans som kändes lugn att ha i ett sovrum. Samtidigt var lite roligare än de vita väggarna som fanns innan. På grund av snedtak och konstiga vinklar på fönstrena så är inte gardiner aktuellt. Vi har bara en specialsydd mörkläggningsgardin för att hålla ljuset ute.

Men annars skulle vi nog behöva göra lite för att sovrummet ska kännas mer inrett. Lite möjligheter att lägga ifrån sig använda kläder samt lite småpyssel för att göra det mysigare och finare. Men som sagt; det får komma senare. Just nu är det i alla fall renbäddat i sovrummet. Det ökar åtminstone trivselfaktorn!

Renbäddat i sovrummet

Renbäddat i sovrummet

Storebror är så klart alltid med och hjälper till på alla sätt.

 

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Det tillfälliga barnrummet

Det tillfälliga barnrummet

Skrivet den 26 oktober, 2017

Det här med inredning

Det här med inredning

Skrivet den 8 april, 2017

Föregående inläggVardagsbestyr
Nästa inläggEn lista om tid

2 Kommentarer

 1. Frida G Svensson
  5 år ago

  underbara bilder! jag är så himla förtjust i sådana äppellådor. Försöker hitta en, men de är alltid så himla dyra och jag blir lite snål.

  Reply
  1. JennyJenny
   5 år ago

   Ja, hade gärna haft fler. Vi hittade våra på en antikaffär o fick lite billigare när vi köpte tre stycken. Annars är ett tips att kolla blocket. Ibland säljs det ut större partier av sådana lådor. Och tack så mycket 🙂

   Reply

Kommentera