i Inredning, Mammaliv, Vardag

Att starta något nytt

Att starta något nytt inredning

Här kommer ett inlägg om att starta något nytt! För det är vad vi hållit på med under slutet av våren och början av sommaren här hemma. Förutom att jobba heltid med våra vanliga jobb och sköta hemmet med två små barn så föddes nämligen en idé om att skapa något nytt tillsammans.

Vi har funderat i de banorna tidigare och haft lite olika tankar om vad vi skulle kunna göra. Men antingen har tiden inte varit rätt eller så har livet kommit emellan… Den här gången stannade vi inte upp vid bollandet av ideér! Vi började bygga på något som faktiskt snart är nära att kunna visas upp vilket känns så spännande och roligt!

För min man och mig kändes det viktigt att skapa något som kan inkludera hela familjen. Jag har fått lära mig mycket nytt och vi har tagit hjälp av våra egna barn i skapandeprocessen. Men vi tänker också på andra föräldrar och vilka behov de har. Vi landade i ett koncept som jag hoppas ni kommer gilla lika mycket som vi!

Ni kan se fram emot något som har med inredning att göra och där vi lagt stor vikt vid hållbarhet och miljö. Samtidigt vill vi att våra produkter ska vara vackra för både barn och vuxna i hemmet.

Mycket mer än så vågar jag inte avslöja just nu men jag lovar att ni inte ska behöva vänta länge innan ni får se mer. Jag hoppas ni vill följa med på resan när vi snart kan visa upp vad det är vi jobbat med under många sena nätter.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan fortsätter vi jobba här.
Vi hörs snart igen!

Att starta något nytt

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Det tillfälliga barnrummet

Det tillfälliga barnrummet

Skrivet den 26 oktober, 2017

hemma igen

Hemma igen!

Skrivet den 29 juli, 2019

Höstliga Göteborg 

Skrivet den 19 oktober, 2017

Föregående inläggSommarlov 2020
Nästa inläggTrädgårdsevent hos Systrarna på Näset

3 Kommentarer

 1. Jessica
  4 år ago

  Så spännande! Ser fram emot att få veta mer om detta 😊👍

  Reply
  1. JennyJenny
   4 år ago

   Haha! Det kommer väldigt snart hoppas jag. Kanske kan du få lite förhandsinfo 😉

   Reply
 2. Jessica
  4 år ago

  Det ser jag fram emot. Vi ses ju snart 🙂

  Reply

Kommentera