i Vardag

Trädgårdsevent hos Systrarna på Näset

Trädgårdsevent

Igår satte jag mig i bilen med Maja och åkte mot ett mysigt trädgårdsevent hos systrarna på Näset. Solen sken och det var en perfekt kväll för att vara utomhus i en stor lummig trädgård.

Trädgårdsevent blommor

Systrarna på Näset är en liten butik som drivs av två systrar som är 9 och 11 år gamla. De brukade leka affär så ofta att deras föräldrar till slut sa att de kunde öppna upp en riktig butik i sin lekstuga över sommaren. Tänk vilken dröm!

I sin butik säljer de mest kläder från märkena Maxomorra och Meyadey men också en del keramik, inredning och annat smått och gott. Och priserna är riktigt bra.

Trädgårdsevent systrarna på näset

Systrarna på Näset Maxomorra

Trädgårdsevent systrarna på näset

Vi fick gå runt och titta och känna på alla mjuka kläder i fina färger. De flesta var upphängda i den stora trädgården så det var inga problem att hålla avstånd. Allt var så fint fixat av Malin på Eventolution!

Trädgårdsevent med den perfekta dukningen

trädgård belysning

När vi går runt och tittat en stund fick vi vandra vidare till altanerna (ja, det fanns flera) som var byggda en bit upp på berget. Där fanns en god buffé uppdukad till oss. Borden som vi satt vid var pyntade med vackra blomsterarrangemang gjorda av  Camilla, @Mygardenhome, och det vackra porslinet kommer från Cervera.  Det kommer snart ett inlägg med blomstertips från Camilla. Vi fick nämligen testa att binda egna buketter under kvällen!

Trädgårdsevent dukning

trädgård fest dukning

Det blev trevligt prat och tiden gick så snabbt. Plötsligt hade solen gått ner bakom villorna på Näset och då blev luften genast kyligare. Det var dags att slita sig från den vackra trädgården och fina butiken men jag hoppas verkligen att det blir fler besök för oss hemma hos Systrarna på Näset!

Tack för en fin kväll alla inblandade!

trädgård belysning

Trädgårdsevent bubbel sockervadd

Trädgårdsevent eventolution

Trädgårdsevent Citycatwalk

Alltid så snygga och trevliga Elli!

Mingel med avstånd 😉 Carolina, Maja och Desirée.

Therese.

Anna och Malin

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Palmhuset på årets första dag

Skrivet den 6 januari, 2019

Höstliga Göteborg 

Skrivet den 19 oktober, 2017

Första utflykten

Skrivet den 9 juli, 2016

Föregående inläggAtt starta något nytt
Nästa inläggBinda blombuketter

Bli först att kommentera!

Kommentera