i Recept och mat, Vardag

Frukost på Foo Kafé

Hej onsdag!

Idag går det lite segt här hemma. Barnen är lämnade på förskolan och jag har haft halsont i några dagar. Halsen är lite bättre idag men istället vaknade jag upp med huvudvärk och ont i kroppen. Det får bli några lugna timmar med jobb från soffan. Städning och tvätt lär ju inte försvinna någonstans så den får vänta tills imorgon.

Barnen ska hämtas upp redan klockan två idag. Därefter ska vi åka till BVC för Storebrors sista kontroll. Nästa år går han nämligen över till skolhälsovården…Galet! Det känns som nyss som han var liten bebis och jag gick med barnvagnen genom ett varmt Göteborg för de där första BVC-besöken. Han har haft samma BVC-sköterska hela tiden och som tur är har Lillasyster också samma så det är inte sista besöket för oss hos henne i alla fall.

Frukost på Foo Kafé

Efter att jag lämnat barnen på förskolan imorse så körde jag hem och hämtade upp T. Vi testade sedan frukosten på nya Foo Kafé som ligger vid Skanstorget här i Göteborg.

Frukost på Foo Kafé

För mig blev det chiapudding, avocado-macka, äppeljuice och en cappuccino. Helt klart godkänd onsdagsfrukost.

Frukost på Foo Kafé

Efter frukosten åkte T mot jobbet och jag gick hem. En Ipren och lite vila och snart dags att göra mig redo för att hämta barnen och ta oss genom ett regnigt Göteborg till BVC. Egentligen är det avslutning för säsongens fotbollsträning som Storebror börjat gå på i eftermiddag. Men med ösregn ute känns det inte som att det är värt att gå dit idag. Skulle det bli uppehåll kanske vi även tar oss dit annars blir det hemmamys resten av dagen.

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Gravidyoga

Skrivet den 14 januari, 2016

6 bra saker med lekparken

Skrivet den 23 januari, 2017

Lek med kompisar

Lek med kompisar

Skrivet den 13 juli, 2017

Föregående inläggKalas för båda barnen
Nästa inläggFemårsdagen

Bli först att kommentera!

Kommentera