i Mammaliv, Vardag

Barnens farmor på besök

Förra helgen var barnens farmor på besök och vi fick mycket tid ute i det fina höstvädret tillsammans. Hon stannade från torsdagen till måndagen. Vi var ju lite oroliga innan hon kom eftersom vi haft magsjuka hos barnen men de hann bli friska. Barnen var så glada över att få vara med sin farmor och fick dessutom vara lediga från förskolan några extra dagar.

barnens farmor på besök

Jag och min man passade också på att äta på restaurang en kväll. Vi är ju inte bortskämda med att ha barnvakt så några timmar på tu man hand kändes riktigt lyxigt.

De här bilderna togs vid Domkyrkan mitt i Göteborg. Vi var ute och gick en lång promenad. Som vanligt jagade vi Pokémons men hann samtidigt leka en hel del. När Lillasyster såg alla fina löv på marken kunde hon inte låta bli att kasta dem över sig. Så himla skönt med det soliga höstvädret och att dessutom är så varmt mitt i oktober!

barnens farmor på besök

barnens farmor på besök

barnens farmor på besök

Pokémon-spelarna skymtar i bakgrunden medan vi andra roar oss med löven.

barnens farmor på besök

Utan internet

Hemma i lägenheten har vi varit utan internet i över en vecka. Eftersom vi har AppleTV så innebär det att vi även varit utan Tv. Då är man ju extra tacksam för att vädret varit så pass bra och att vi kunnat vara mycket utomhus. Men även hemma har det gått bra. Barnen har lekt så bra tillsammans och jag har fått en hel del gjort med städning och annat. Vi har också hunnit spela massor av spel med barnen.

Det som jag saknat mest är att kunna titta på någon film eller serie på kvällen när barnen somnat. Det är ju egentligen bara då som jag hinner sitta ner och koppla av. Men det har blivit en del kvällar med tidig sömn istället och det har nog varit nyttigt. Vi vuxna har nämligen fått lite förkylningar så lite extra vila är nog bara bra.

I slutet på förra veckan kom det äntligen hem en tekniker som kunde ta reda på vad vårt internet-problem berodde på. Det visade sig att en råtta bitit av just vår internet-kabel i källaren så nu hoppas vi att de snabbt kan åtgärda både rått- och internet-problemet i huset.

barnens farmor på besök

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

cafe gazette

Café Gazette

Skrivet den 22 november, 2019

trädgårdsföreningen

Trädgårdsföreningen – Bilder från sommaren

Skrivet den 16 november, 2020

Föregående inläggInredning till ett litet badrum
Nästa inläggNär är det brittsommar?

2 Kommentarer

 1. Jessica
  5 år ago

  Underbara höstbilder <3

  Reply
  1. JennyJenny
   5 år ago

   Tack! Hon var så lycklig över löven 😊

   Reply

Kommentera